Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Uitvaart regelen

In een periode waarin het afscheid van uw dierbare centraal staat, ondersteunen onze professionele uitvaartleiders u graag. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en een waardige uitvaart voor uw dierbare te regelen.

Onze pakketten

Hoe regel ik een uitvaart?

Als een dierbare overlijdt, moeten er in korte periode veel belangrijke zaken voor de uitvaart worden geregeld. Omdat wij begrijpen dat deze emotionele gebeurtenis overweldigend voor u kan zijn, hebben wij de belangrijkste zaken voor het regelen van een uitvaart op een rij gezet.

Bekijk ons stappenplan

Een unieke en waardige uitvaart voor een eerlijk tarief

Deskundige ondersteuning door één van onze betrokken uitvaartleiders

Persoonlijke aandacht, professionele zorg en volledige transparantie

Waar moet ik allemaal op letten?

Na een overlijden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden en de verzilvering van de verzekeringspolis, maar ook aan het regelen van de uitvaart en de afhandeling van administratieve zaken.

U kunt ervoor kiezen dit als nabestaanden zelf op te pakken, maar dit hoeft niet. Bij het regelen van een uitvaart kan Begrafenisondernemer24 u namelijk volledige ondersteuning bieden. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met regelzaken, maar kunt u deze kostbare en emotionele periode gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en een waardige uitvaart voor uw dierbare te regelen. Uw wensen worden besproken en wij regelen de rest. Onze betrokken uitvaartleiders helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Een uitvaart kost tussen de € 999,- en € 4.299,- . De exacte prijs hangt af van uw wensen en voorkeuren. Begrafenisondernemer24 biedt verschillende uitvaartpakketten aan voor verschillende tarieven, zodat u altijd een pakket kunt kiezen wat binnen uw budget valt.

Ja, u kunt zelf een begraafplaats of crematorium kiezen. Begrafenisondernemer24 biedt namelijk verschillende uitvaartpakketten aan waar u een vrije keuze voor crematorium of begraafplaats heeft. Indien u kiest voor een crematie essentie of begrafenis essentie bepalen wij het crematorium.

U kunt een overlijden zelf melden via telefoonnummer [telephone], één van onze betrokken medewerkers helpt u vanaf dat moment verder. Lees in ons handige stappenplan welke stappen u nog meer moet doorlopen.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]