Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Contact

Iedere overledene verdient een waardig afscheid, iedere nabestaande verdient een waardevolle herinnering aan dit afscheid.

Onze professionele en betrokken uitvaartleiders luisteren naar uw wensen, denken met u mee en ondersteunen u op verschillende vlakken. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u hierin te ontzien.

Wilt u graag meer informatie ontvangen, heeft u vragen of wilt u iets melden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct overlijden melden:

[telephone]
Portsmuiden 14, 1046 AJ Amsterdam

Uw gegevens

Waarom kiest u voor
Begrafenisondernemer24

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij onze centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er vooral voor u zijn als dit nodig is. Weet dat u het niet alleen hoeft te doen en maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Door hun jarenlange ervaring weten zij van iedere uitvaart een dierbare herinnering te maken. Een persoonlijke benadering en oprechte interesse is wat wij belangrijk vinden, en precies dat is wat ons onderscheidt.

Waardevolle herinnering

Ieder mens is waardevol en uniek, dus ieder mens verdient een waardig en uniek afscheid. Door uw wensen centraal te stellen, goede overeenkomsten met onze leveranciers en korte lijnen met onze uitvaartleiders, regelen wij een goed verzorgde uitvaart voor uw dierbare tegen een vaste (lage) prijsstelling. En zo wordt het afscheid van uw dierbare een waardevolle herinnering.

[telephone]