Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Begrafenis regelen

In een periode waarin het afscheid van uw dierbare centraal staat, ondersteunen onze professionele uitvaartleiders u graag. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en een waardige begrafenis voor uw dierbare te regelen.

Onze pakketten

Hoe regel ik een Begrafenis?

Als een dierbare overlijdt, moeten er in korte periode veel belangrijke zaken voor de begrafenis worden geregeld. Omdat wij begrijpen dat deze emotionele gebeurtenis overweldigend voor u kan zijn, hebben wij de belangrijkste zaken voor het regelen van een begrafenis op een rij gezet.

Bekijk ons stappenplan

Een unieke en waardige begrafenis voor een eerlijk tarief

Deskundige ondersteuning door één van onze betrokken uitvaartleiders

Persoonlijke aandacht, professionele zorg en volledige transparantie

Waar moet ik allemaal op letten?

Na een overlijden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden en de verzilvering van de verzekeringspolis, maar ook aan het regelen van de begrafenis en de afhandeling van administratieve zaken.

U kunt ervoor kiezen dit als nabestaanden zelf op te pakken, maar dit hoeft niet. Bij het regelen van een begrafenis kan Begrafenisondernemer24 u namelijk volledige ondersteuning bieden. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met ingewikkelde zaken, maar kunt u deze kostbare periode gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en een waardige begrafenis voor uw dierbare te regelen. Uw wensen worden besproken en wij regelen de rest. Onze betrokken uitvaartleiders helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Een begrafenis kost tussen de € 1.999,- en € 3.399,-.  De exacte prijs hangt af van uw wensen en voorkeuren. Begrafenisondernemer24 biedt verschillende begrafenis pakketten aan voor verschillende tarieven , zodat u altijd een pakket kunt kiezen wat binnen uw budget valt.

Ja, u kunt zelf een begraafplaats kiezen. Begrafenisondernemer24 biedt namelijk verschillende begrafenis pakketten aan waarbij u een vrije keuze voor begraafplaats heeft. Indien u kiest voor een begrafenis essentie bepalen wij het crematorium.

U kunt een overlijden zelf melden via telefoonnummer [telephone], één van onze betrokken medewerkers helpt u vanaf dat moment verder. Lees in ons handige stappenplan welke stappen u nog meer moet doorlopen.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]