Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Wat kost een
begrafenis of crematie?

Hoewel de herinnering aan het afscheid van uw dierbare van onschatbare waarde is, vinden wij het wel belangrijk dat iedere begrafenis en crematie betaalbaar blijft.

Transparantie en eerlijkheid is waar Begrafenisondernemer24 voor staat. Wij vinden het belangrijk dat u enkel betaalt voor de diensten die u wenst en waar u ons opdracht voor geeft.

Om er zeker van te zijn dat wij voor iedereen een waardig afscheid kunnen verzorgen en u naderhand niet voor financiële verrassingen komt te staan, werken wij met verschillende pakketten.

Maak uw keuze

Crematie

Vanaf € 999,-

Meer informatie

Begrafenis

Vanaf € 1.999,-

Meer informatie

Volledige transparantie en eerlijkheid

Geen financiële verrassingen achteraf

Weet direct waar u aan toe bent

Veelgestelde vragen

Een goedkope uitvaart kost € 999,-. Hierbij wordt een waardig afscheid voor uw dierbare verzorgt. De uitvaart is in stilte en buiten aanwezigheid van nabestaande. Begrafenisondernemer24 kiest het crematorium of de begraafplaats.

Een uitgebreide uitvaart kost € 4.299,-. Hierbij wordt een volledige uitvaart voor uw dierbare verzorgd. U krijgt ondersteuning van een persoonlijke uitvaartverzorger en er vindt een waardige, complete ceremonie plaats.

De prijs van een uitvaart komt tot stand door de diensten die door nabestaanden worden gekozen. Een uitvaart in stilte, zonder ceremonie en persoonlijke uitvaartleider, is goedkoper dan een pakket met volledige dienstverlening waarbij u een persoonlijke uitvaartleider krijgt, een complete ceremonie wordt verzorgd en er een speciale ruimte wordt gereserveerd voor nabestaanden om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van hun dierbare.

[telephone]