Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Over ons

Een waardig afscheid van uw dierbare, een waardevolle herinnering aan dit afscheid voor u als nabestaanden.

Dát is waar Begrafenisondernemer24 voor staat. Onze betrokken en ervaren uitvaartleiders staan u in deze emotionele tijden bij. Ons doel is om voor u deze periode zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u hierin te ontzien.

Dit doen wij door persoonlijke aandacht, professionele zorg en volledige transparantie centraal te stellen.

Waarom kiest u voor
Begrafenisondernemer24

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij onze centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er vooral voor u zijn als dit nodig is. Weet dat u het niet alleen hoeft te doen en maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Door hun jarenlange ervaring weten zij van iedere uitvaart een dierbare herinnering te maken. Een persoonlijke benadering en oprechte interesse is wat wij belangrijk vinden, en precies dat is wat ons onderscheidt.

Waardevolle herinnering

Ieder mens is waardevol en uniek, dus ieder mens verdient een waardig en uniek afscheid. Door uw wensen centraal te stellen, goede overeenkomsten met onze leveranciers en korte lijnen met onze uitvaartleiders, regelen wij een goed verzorgde uitvaart voor uw dierbare tegen een vaste (lage) prijsstelling. En zo wordt het afscheid van uw dierbare een waardevolle herinnering.

Begrafenisondernemer24

Begrafenisondernemer24, onderdeel van Uitvaart24, vindt het belangrijk dat iedereen op een goede manier afscheid kan nemen van hun dierbare(n). De wensen van u als nabestaanden en de wensen van de overledene staan hierin voor ons centraal.

Onze betrokken uitvaartleiders staan u bij, voorzien u van alle noodzakelijke informatie, luisteren naar uw wensen en zetten alles op alles om een uitvaart te verzorgen waar u als nabestaanden met een warm gevoel aan terugdenkt. Indien u dit wenst, kunnen wij zaken voor u uit handen nemen. Zo kunt u in deze emotionele en kostbare periode op gepaste wijze afscheid nemen van uw dierbare.

Tevens vinden wij het belangrijk dat u enkel betaalt voor hetgeen u wenst en waar u ons opdracht voor geeft. Wij werken met verschillende uitvaartpakketten  voor vaste tarieven , waarin de meest gekozen diensten zijn opgenomen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u naderhand niet voor financiële verrassingen te staan. Al onze uitvaartpakketten zijn naar wens (tegen meerkosten) uit te breiden.

Door onze landelijke dekking, goede samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen, crematoria en begraafplaatsen én ons fantastische team van betrokken uitvaartplanners en uitvaartleiders, kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor een eerlijk tarief.

Begrafenisondernemer24: Altijd een waardig afscheid van uw dierbare en een waardevolle herinnering aan dit afscheid voor u als nabestaanden.

Onze uitvaartplanners

Anouk

Gallas

Jan Jaap

Palma

Jane

Reijke

Champa

Vels

Tamar

Vrielink

Annemieke

Zwirs

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]