Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan
Begrafenisondernemer24

Uw Begrafenisondernemer

Neem eenvoudig 24 uur per dag contact op via [telephone] voor al uw vragen of voor het melden van een overlijden.

Uw begrafenisondernemer verzorgt een waardig afscheid voor uw dierbare waar u als nabestaande(n), hoe verdrietig ook, met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

 

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]

Persoonlijke aandacht, professionele zorg en volledig transparantie is wat wij belangrijk vinden. In een periode waarin het afscheid van uw dierbare centraal staat, ondersteunt onze professionele begrafenisondernemer u graag. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Een unieke en waardige uitvaart voor een eerlijk tarief

Deskundige ondersteuning door een betrokken begrafenisondernemer

Persoonlijke aandacht, professionele zorg en volledige transparantie

Een waardig afscheid voor uw dierbare, een waardevolle herinnering aan dit afscheid voor u als nabestaande(n)

Als een dierbare overlijdt, moeten er in korte periode veel belangrijke zaken voor de uitvaart worden geregeld. Een emotionele gebeurtenis die overweldigend kan zijn.

Onze ervaren en betrokken begrafenisondernemer begrijpt dit en staat u bij, geeft antwoord op al uw vragen, brengt u op de hoogte van noodzakelijke informatie en kan, indien u dit wenst, zaken voor u uit handen nemen.

Samen met u zal onze begrafenisondernemer een waardige uitvaart voor uw dierbare regelen. Vind hier meer informatie over het regelen van een uitvaart

begrafenisondernemer

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]

Volledige transparantie, geen financiële verrassingen achteraf

Om financiële verrassingen achteraf te voorkomen, biedt onze begrafenisondernemer volledige transparantie over de te maken kosten.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen na overlijden een uniek en waardig afscheid krijgt.  Hierom werken wij met verschillende uitvaartpakketten. Deze pakketten variëren in prijs, diensten en uitbreidingsmogelijkheden. Zodoende weet u direct waar u aan toe bent en kunnen wij aan ieders wens voldoen. Lees meer over onze uitvaart tarieven

Veelgestelde vragen

Een uitvaart in Katwijk kost tussen de € 999,- en € 4.299,-. De exacte prijs hangt af van uw wensen en voorkeuren. Begrafenisondernemer24 biedt verschillende uitvaartpakketten aan voor verschillende tarieven, zodat u altijd een pakket kunt kiezen wat binnen uw budget valt.

Een begrafenisondernemer in Katwijk regelt de uitvaart en alle regelzaken rondom de uitvaart van uw dierbare. U kunt hierbij denken aan het verzilveren van de verzekeringspolis, de aangifte van overlijden bij de gemeente en de (bege)leiding van de uitvaart. Het doel van onze begrafenisondernemer in Katwijk is om een waardig afscheid voor uw dierbare te verzorgen en u als nabestaanden hierin te ontzien.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]

Provincies en Gemeentes

[telephone]