Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Financieel geregeld

Om een uitvaart te regelen heeft u met veel zaken te maken terwijl u zich wilt focussen op de verwerking van het verlies. In dat geval wilt u natuurlijk financiële zorgen voorkomen. Om die reden kunt u via Begrafenisondernemer24, onderdeel van Uitvaart24, zich aansluiten bij onze Stichting Depositofonds Uitvaart24. Daarover kunt u hieronder meer informatie vinden.

Vaak is het ook zo dat er sprake is van een verzekeringspolis voor de uitvaart. Doordat wij samenwerken met veel verzekeringsmaatschappijen kunt u zo goed als altijd met uw polis bij Begrafenisondernemer24 terecht. Meer informatie over de verschillende verzekeraars en hun polissen kunt u hier onder vinden.

Stichting Depositofonds Uitvaart24

Een depositofonds of depositorekening, is een soort derdengeldenrekening waarop spaargeld voor een afgesproken periode vaststaat. Tijdens deze periode wordt afgesproken dat er geen geld opgenomen zal worden van deze rekening. Bij een deposito is de rente vaak hoger dan op een vrij opneembare spaarrekening. Hierdoor kan er met een goede rente gespaard worden voor het regelen van een uitvaart en worden nabestaanden ontzorgt. Klik hier voor meer informatie over het depositofonds van Uitvaart24.

Verzekeringspolis van Ardanta

Ardanta is een merk van A.S.R. en heeft de afgelopen jaren ontzettend veel klein en oude(re) uitvaartverzekeraars overgenomen. Het is daarom erg aannemelijk dat u uw uitvaartpolis kunt verzilveren bij Ardanta. Doordat wij veel met Ardanta samenwerken omtrent de uitkering van de uitvaartpolis kunnen wij u direct van dienst zijn en hoeft u geen enkele financiële zorgen te hebben indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt. Wilt u meer informatie over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Ardanta? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van De Goudse

De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf en heeft veel kleine en oude(re) polissen overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij De Goudse kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van De Goudse? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener. Nationale Nederlanden heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten. Hierdoor is de kans groot dat u een uitvaartpolis bij Nationale Nederlanden kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Nationale Nederlanden? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van Klaverblad

Klaverblad is een Nederlandse coöperatieve verzekeringsmaatschappij gevestigd in Zoetermeer. Klaverblad is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Klaverblad kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Klaverblad? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van Lifetri

Lifetri is een verzekeringsmaatschappij gevestigd in Maarssen. Lifetri is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Lifetri kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Klaverblad? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van Nationaal spaarfonds

Nationaal spaarfonds is onderdeel van Nationale Nederlanden. Nationaal spaarfonds heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Nationaal spaarfonds kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Nationaal spaarfonds? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van OHRA

OHRA is onderdeel van NN Group, een internationaal opererende financiële dienstverlener. OHRA heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten en overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij OHRA kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van OHRA? Bekijk dan hier meer.

Verzekeringspolis van Reaal

Reaal is onderdeel van Athora Netherlands en een grote aanbieder van uitvaartverzekeringen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Reaal kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met Reaal kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Reaal? Bekijk dan hier meer.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]