Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag? Bekijk hier de meest voorkomende vragen. Indien u wenst een van onze medewerkers te spreken kunt u vrijblijvend en 24 uur per dag telefonisch contact opnemen via [telephone].

Pakketten en tarieven

Een goedkope uitvaart kost € 979,-. Hierbij wordt een waardig afscheid voor uw dierbare verzorgt. De uitvaart is in stilte en buiten aanwezigheid van nabestaande. Begrafenisondernemer24 kiest het crematorium of de begraafplaats.

Een uitgebreide uitvaart kost € 4.199,-. Hierbij wordt een volledige uitvaart voor uw dierbare verzorgd. U krijgt ondersteuning van een persoonlijke uitvaartverzorger en er vindt een waardige, complete ceremonie plaats.

De prijs van een uitvaart komt tot stand door de diensten die door nabestaanden worden gekozen. Een uitvaart in stilte, zonder ceremonie en persoonlijke uitvaartleider, is goedkoper dan een pakket met volledige dienstverlening waarbij u een persoonlijke uitvaartleider krijgt, een complete ceremonie wordt verzorgd en er een speciale ruimte wordt gereserveerd voor nabestaanden om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van hun dierbare.

Crematie

Een crematie kost tussen de € 979,- en € 4.199,- . De exacte prijs hangt af van uw wensen en voorkeuren. Begrafenisondernemer24 biedt verschillende crematiepakketten  aan voor verschillende tarieven, zodat u altijd een pakket kunt kiezen wat binnen uw budget valt.

Voor het geldende tarief kunt u kiezen voor één van de 19 partner-locaties in Nederland, dus ook bij u in de regio. Door de wisselende prijzen van crematoria dienen wij voor andere locaties dan de partner-locaties meerprijzen in rekening te brengen. Dit is, afhankelijk van de locatie, een vast tarief van € 299,- of € 598,-. Bij locaties met nóg hogere kosten geldt er een variabel tarief, dat is 1 op 1 de meerprijs t.o.v. de prijs bij partner-locaties van Uitvaart24.

Indien u kiest voor een crematie essentie bepalen wij het crematorium.

U kunt een overlijden zelf melden via telefoonnummer [telephone], één van onze betrokken medewerkers helpt u vanaf dat moment verder. Lees in ons handige stappenplan welke stappen u nog meer moet doorlopen.

Uitvaart

Een uitvaart kost tussen de € 979,- en € 4.199,- . De exacte prijs hangt af van uw wensen en voorkeuren. Begrafenisondernemer24 biedt verschillende uitvaartpakketten aan voor verschillende tarieven, zodat u altijd een pakket kunt kiezen wat binnen uw budget valt.

Ja, u kunt zelf een begraafplaats of crematorium kiezen. Begrafenisondernemer24 biedt namelijk verschillende uitvaartpakketten aan waar u een vrije keuze voor crematorium of begraafplaats heeft. Indien u kiest voor een crematie essentie of begrafenis essentie bepalen wij het crematorium.

U kunt een overlijden zelf melden via telefoonnummer [telephone], één van onze betrokken medewerkers helpt u vanaf dat moment verder. Lees in ons handige stappenplan welke stappen u nog meer moet doorlopen.

Begrafenis

Een begrafenis kost tussen de € 1.999,- en € 3.299,-.  De exacte prijs hangt af van uw wensen en voorkeuren. Begrafenisondernemer24 biedt verschillende begrafenis pakketten aan voor verschillende tarieven , zodat u altijd een pakket kunt kiezen wat binnen uw budget valt.

Ja, u kunt zelf een begraafplaats kiezen. Begrafenisondernemer24 biedt namelijk verschillende begrafenis pakketten aan waarbij u een vrije keuze voor begraafplaats heeft. Indien u kiest voor een begrafenis essentie bepalen wij het crematorium.

U kunt een overlijden zelf melden via telefoonnummer [telephone], één van onze betrokken medewerkers helpt u vanaf dat moment verder. Lees in ons handige stappenplan welke stappen u nog meer moet doorlopen.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]