Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

OHRA uitvaartpolis

OHRA is onderdeel van NN Group, een internationaal opererende financiële dienstverlener. OHRA heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten en overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij OHRA kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met OHRA kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel [telephone] of mail naar info@begrafenisondernemer24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft OHRA?

De verzekering van OHRA die de uitvaartkosten vergoed wordt tegenwoordig niet meer aangeboden. Wel kunnen de polissen die in het verleden zijn afgesloten bij OHRA door ons worden verzilverd.

Hieronder geven wij u meer informatie over beide polissen;

Kapitaalpolis OHRA

Het overgrote deel van de polissen die OHRA heeft uitgegeven betreffen kapitaalpolissen. Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Naturapolis OHRA

Het kleinste deel van de polissen die OHRA heeft uitgegeven zijn Naturapolissen. Een naturapolis houdt in dat u verzekerd bent van een verschillende diensten van een uitvaart en door welke uitvaartondernemer de diensten uitgevoerd moeten worden.

Op uw polis blad kan er dus een uitvaartondernemer staan. Op het polis blad staat vermeld welke diensten door deze ondernemer worden gegarandeerd. Als de uitvaartondernemer toestemming geeft, mag dit ook worden uitgevoerd door een andere uitvaartondernemer. In de meeste gevallen wordt deze toestemming verleend.

Door onze goede relatie met OHRA krijgen wij een vast besteedbaar bedrag om uw uitvaart te regelen. Hierdoor heeft u voor het regelen van een uitvaart met een naturapolis van OHRA de volledige vrijheid als u de uitvaart door ons laat verzorgen.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op [telephone], wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]