Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Klaverblad uitvaartpolis

Klaverblad is een Nederlandse coöperatieve verzekeringsmaatschappij gevestigd in Zoetermeer. Klaverblad is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Klaverblad kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met Klaverblad kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel [telephone] of mail naar info@begrafenisondernemer24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Kapitaalpolis Klaverblad

Bij een kapitaalpolis van Klaverblad wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Klaverblad geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op [telephone], wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]