Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Nationale Nederlanden uitvaartpolis

Nationale Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationaal opererende financiële dienstverlener. Nationale Nederlanden heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Nationale Nederlanden kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met Nationale Nederlanden kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel [telephone] of mail naar info@begrafenisondernemer24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polis heeft Nationale Nederlanden?

De Nationale Nederlanden polis (kapitaalpolis) die de uitvaartkosten vergoed wordt tegenwoordig niet meer aangeboden. Wel kunnen de polissen die in het verleden zijn afgesloten bij Nationale Nederlanden door ons worden verzilverd. Hierbij heeft u de volledige vrijheid om voor een uitvaartondernemer te kiezen.

Hieronder geven wij u meer informatie over de polis;

Kapitaalpolis Nationale Nederlanden

Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Nationale Nederlanden geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op [telephone], wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]