Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Nationaal spaarfonds uitvaartpolis

Nationaal spaarfonds is onderdeel van Nationale Nederlanden. Nationaal spaarfonds heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Nationaal spaarfonds kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met Nationaal spaarfonds kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel [telephone] of mail naar info@begrafenisondernemer24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft Nationaal spaarfonds?

De verzekering van Nationaal spaarfonds die de uitvaartkosten vergoed wordt tegenwoordig niet meer aangeboden. Wel kunnen de polissen die in het verleden zijn afgesloten bij Nationaal spaarfonds door ons worden verzilverd.

Hieronder geven wij u meer informatie over de polis;

Kapitaalpolis Nationaal spaarfonds

Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? Dan zijn er twee varianten mogelijk, op u polis blad kunt u zien welke er van toepassing is:

– Op uw polis blad kan er als begunstigde een uitvaartondernemer staan. Op het polis blad staat vermeld welke diensten door deze ondernemer worden gegarandeerd. Als de begunstigde uitvaartondernemer toestemming geeft, mag dit ook worden uitgevoerd door een andere uitvaartondernemer. In de meeste gevallen wordt deze toestemming verleend.

– Staan de twee bovenstaande zaken niet op het polis blad? Dan ontvangt de eerste begunstigde een bedrag en regelt alles zelf. Hierbij heeft u de volledige vrijheid om voor een uitvaartondernemer te kiezen.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Nationaal spaarfonds geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. Het kan zijn dat Nationaal spaarfonds u vraagt voor een specifieke uitvaartondernemer te kiezen maar dat is nooit verplicht. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op [telephone], wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]