Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Lifetri uitvaartpolis

Lifetri is een verzekeringsmaatschappij gevestigd in Maarssen. Lifetri is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Lifetri kunt verzilveren bij een overlijden. Wij kunnen u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt. Wij regelen alle administratieve zaken rondom uw polis. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel [telephone] of mail naar info@begrafenisondernemer24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft Lifetri?

Lifetri heeft twee soorten polissen; een natura- of een kapitaalpolis. In beide gevallen heeft u de vrijheid om zelf de uitvaartondernemer te kiezen.

Hieronder geven wij u meer informatie over beide polissen;

Kapitaalpolis Lifetri

Bij een kapitaalpolis van Lifetri wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden of de hoogte van de uitvaartnota. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Naturapolis Lifetri

Indien u een naturapolis heeft bij Lifetri bent u verzekerd voor verschillende diensten van een uitvaart die staan vermeld op uw polis blad. Deze diensten vertegenwoordigen tezamen een waarde. Na het overlijden keert Lifetri deze waarde uit máár tot en met het bedrag van de uitvaartnota en de overige kosten die verbandhouden met de uitvaart. Wij vragen vóór de uitvaart de waarde van de polis op zodat u volledig gebruik kunt maken van het verzekerde bedrag.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Lifetri geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op [telephone], wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]