Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Depositofonds

Een depositofonds of spaardeposito, is een spaarrekening waarop spaargeld voor een afgesproken periode vaststaat. Tijdens deze periode wordt afgesproken dat er geen geld opgenomen zal worden van deze rekening. Op het moment van overlijden zal het gespaarde bedrag vrijgegeven worden voor de uitvaartondernemer om de uitvaart te regelen. Hierdoor vermindert u de financiële zorgen voor uw nabestaanden in tijden van rouw.

Kosten van een depositorekening

Op een depositorekening is de rente vaak hoger dan op een vrij opneembare spaarrekening en het bedrag dat na het regelen van de uitvaart over blijft zal worden uitgekeerd aan de nabestaanden. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering betaald u dus alleen voor de daadwerkelijke uitvaartkosten. Ook worden er geen beheerkosten berekend voor het depositofonds en is het bedrag dat u op het depositofonds stort volledig ter bestemming voor de uitvaart. Indien u voor een andere uitvaartondernemer kiest dan voor Begrafenisondernemer24, onderdeel van Uitvaart24, dan zullen er beheerkosten van 7% in rekening worden gebracht met een maximum van € 350,00.

Uw depositorekening bij Uitvaart24

Op uw depositorekening kunt u sparen voor een uitvaart naar uw wensen. Het bedrag dat u wilt storten op uw depositorekening en het aantal stortingen dat u per periode wilt doen is volledig aan u. Wilt u een advies over wat een reëel bedrag is? Neem dan eenvoudig contact op via [telephone] of info@sduk.nl.

Lees ons reglement (punt 3 en 4) goed door voordat u een bedrag stort. Na iedere storting ontvangt u per e-mail of per post een saldobiljet. Na afloop van het kalenderjaar en uiterlijk op 31 maart ontvangt u een saldobevestiging van uw depositorekening.

Mocht u nog vragen hebben over het depositofonds, dan kunt u contact opnemen via de e-mail info@sduk.nl of bellen naar telefoonnummer [telephone].

Inschrijven voor een depositorekening bij Uitvaart24

Inschrijven voor een depositorekening bij Uitvaart24 kan eenvoudig via een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier dient u te verzenden naar info@sduk.nl of per post naar:

SDUK24
Antwoordnummer 891
2501 WK Den Haag

De verwerking van uw persoonsgegevens vindt plaats conform toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder begrepen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wilt u een indicatie van de uitvaartkosten? Bekijk dan hieronder onze pakketten om, op basis van uw wensen, een indicatie te krijgen van de kosten van een uitvaart.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]