Overlijden melden? Of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons direct: [telephone]

Vraag een offerte aan

Ardanta uitvaartpolis

Ardanta is onderdeel van A.S.R. en heeft de afgelopen jaren ontzettend veel klein en oude(re) polissen overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Ardanta kunt verzilveren bij een overlijden. Wij kunnen u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt. Wij regelen alle administratieve zaken rondom uw polis. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel [telephone] of mail naar info@begrafenisondernemer24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft Ardanta?

Ardanta heeft twee soorten polissen; een natura- of een kapitaalpolis. In beide gevallen heeft u de vrijheid om zelf de uitvaartondernemer te kiezen.

Hieronder geven wij u meer informatie over beide polissen;

Kapitaalpolis Ardanta

Ardanta is de grootste verzekeringsmaatschappij als het gaat om de kapitaalpolis. Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart. Indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt, dan keren wij het surplus van de polis naderhand aan u uit.

Naturapolis Ardanta

Indien u een naturapolis heeft bij Ardanta bent u verzekerd voor verschillende diensten van een uitvaart die staan vermeld op uw polis blad. Wij kunnen deze diensten voor u uitvoeren en de kosten hiervan declareren bij Ardanta. Het kan zijn dat er een begunstigde uitvaartondernemer op uw polis staat vermeld, maar ook dan is er een vast besteedbaar bedrag beschikbaar om uw uitvaart door ons te laten regelen. LET OP: Het beschikbare besteedbaar bedrag is bij ons lager dan het besteedbaar bedrag bij de begunstigde uitvaartondernemer. Maar door onze lage tariefstelling kunnen wij vaak binnen het besteedbaar bedrag blijven.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

U heeft altijd de vrijheid om een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op [telephone], wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.Wenst u toch rechtstreeks contact met Ardanta i.p.v. met onze uitvaartorganisatie? Dan kunt u Ardanta bereiken via 053-4881122.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op.

Intake aanvragen

Of

Direct overlijden melden

[telephone]
[telephone]